Polyvagal-teorien

Kursus kommer i 2017

Jeg har skrivet bogen færdigt, "the Healing Power of the Vagus Nerve", og Random House, det storst forlag i verdendet skal udgives i slutning af året af .

Polyvagal-teorien blev formuleret af Stephen Porges (USA) i 1994. Den er nøglen til en enkel model for forståelsen af forholdet mellem krop, sind og følelser.

Teorien er hurtigt blevet populær blandt kropsterapeuter, psykologer, psykiatere og forskere – blandt dem: Peter Levine, grundlægger af Somatic Experience (SE) og populær forfatter til bøger om traumebehandling.

Stanley Rosenberg mødte Stephen Porges for 12 år siden og de har undervist på 4 kurser sammen i Tyskland, USA og Danmark.
Stanley Rosenberg vil undervise ud fra sine 45 års erfaring som kropsterapeut og praktiske forståelse af Polyvagal-teorien. Han vil fremlægge hvordan nervesystemet – i forbindelse med vores tanker, sansninger og følelser – skaber vores psykologiske tilstande. Disse tilstande har også indflydelse på vores handlinger, sundhed og muskulære tonus i kroppen.

Stanley er en mester i at udvikle enkle, effektive teknikker og øvelser, der forbedrer tilstanden i det autonome nervesystem og derigennem hjælpe mennesker til at være mere sociale, åbentsindede og omsorgsfulde; og til at tænke klart og være mere kreative og produktive. Du vil blive undervist i bade teknikker og øvelser.

Du vil også lære at diagnostisere - at aflæse de konkrete, fysiologiske tegn der viser niveauet af funktion/dysfunktion i det autonome nervesystem. Dette gør det muligt at evaluere tilstanden før og efter en behandling, for at sikre at den har haft den ønskede effekt, samt forventningen om fremtidig forbedring.

Denne workshop vil give dig og dine klienter mulighed for at nyde en optimal tilstand af social interaktion oftere – at være mere åbensindet, kreativ og på toppen mentalt og fysisk. Du vil få mere ud af dine relationer med andre – venner, kollegaer og dine nærmeste.